Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten via de webshop van Compex.be heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Daarna nog eens 14 dagen om het product aan ons te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Omgaan met het product
Tijdens de bedenktijd moet u als consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Pak het product slechts in die mate uit of gebruik het alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product in nieuwstaat met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Compex.be retourneren:

Retour adres:
Compex
Afdeling Herroepingsrecht
Sint-Truidersteenweg 526B
3840 Borgloon
België


Kosten van een herroeping
Als u een artikel wenst te retourneren zijn de kosten die u hier voor moet maken voor uw eigen rekening. De kosten variëren per gewicht en omvang. U dient het artikel verzekerd te retourneren naar ons.

Waardevermindering van het product
Het kan zijn dat wij een waardevermindering in rekening brengen. Dit doen wij als het product bijvoorbeeld incompleet of beschadigd wordt geretourneerd. Uiteraard stellen we u hier altijd van op de hoogte. 

Terugbetalingstermijn bij herroepingsrecht
De terugbetaaltermijn is zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Zakelijke klanten
Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke bestellingen. 

Europees modelformulier herroepingsrecht
Europese wetgeving verplicht ons het modelformulier herroeping aan te bieden. Het modelformulier vindt u hier


Vragen over het herroepingsrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!