Over Webshop

Compex.be biedt u gegarandeerd de volgende 5 zekerheden:

1. Gegarandeerd de snelst mogelijke levering
Als u een product bij ons bestelt zorgen wij voor een degelijke verpakking en een snelle levering. Uw bestelling kan bij uw thuis geleverd worden maar ook op een alternatief postadres.

2. Gratis verzending
Wij begrijpen dat verzendkosten vaak een doorn in het oog zijn bij het online winkelen. Daarom kiezen wij voor GRATIS verzend binnen België en naar Nederland ongeacht het aantal producten in uw bestelling.

3. Veilig en betrouwbaar
In onze webshop betaalt u altijd veilig. Speciale 3D secure protocollen en een versleutelde SSL verbinding zorgen ervoor dat uw betaling veilig en snel geschiedt. Uiteraard is onze webshop aangesloten bij Becommerce en Qshops.

4. Garantie
Het is natuurlijk erg vervelend als uw product defect is. Gelukkig staat Compex.be voor u klaar. Elke fabrikant biedt garantie, de lengte daarvan en de procedure verschillen per merk. Voor garantie is Compex.be uw eerste aanspreekpunt.

5. Leveringen uit eigen voorraad
In tegenstelling tot andere webshops levert Compex.be 90% van het assortiment uit onze eigen voorraad. Zo bent u gegarandeerd van de snelst mogelijke levering, maar kunt u ook artikelen bestellen die minder veel voorkomen.